Waar kefir kopen in België of Nederland ?

Waar kefir kopen ?

Veel mensen weten niet waar je kefir kan kopen, omdat de kefirkorrels niet gemakkelijk verkrijgbaar zijn in de winkel of zelfs online zijn. Echter, betrouwbare verkopers van kefir bieden kefirkorrels te koop aan op Ebay. Ze verkopen zowel waterkefir als melkkefir. Als je enkele goede plaatsen kent waar kefir te kopen, dan mag je dat steeds bij ons melden. Wij zullen graag de plaatsen op onze blog vermelden waar je kefir kan kopen.

Waar verse of levende kefirbloempjes kopen ?

Als je in Nederland of België woont, is het best om de kefir vers te kopen, dit is de beste optie omdat je de kefirkorrels onmiddellijk beschikbaar hebt voor gebruik. Als je kefir laat verzenden zorg er dan voor dat het kefirplantje goed verpakt en vacuüm verzegeld is. Je zult verrast zijn hoeveel mensen die online kefirkorrels verkopen dit niet doen. Onze kefir site bevat instructies over hoe kefir te maken, de voordelen voor de gezondheid van kefir, evenals tal van recepten. De kefirshop.eu bevat vrij veel informatie bevat, ideaal voor de beginnelingen.

Hoe zit het met de gevriesdroogde kefir starter of kefir ferment ?

Als je wil genieten van zelfgemaakte kefir, maar niet elke dag kefir wil maken, kunt u de Yogourmet gevriesdroogde kefir starter kopen. Er zijn ook vele andere merken op de markt die kefir ferment verkopen, NATALI is ook een bekend merk op de europese markt. In Bulgarije en Rusland zijn de fermenten alom bekend, in deze landen wordt kefir meestal zelfgemaakt. De meeste mensen gebruiken hier voor de gevriesdroogde melkkefir, ook wel kefirpoeder of kefir ferment genoemd. Zelfgemaakte kefir is vers, een vers product is altijd lekkerder en gezonder.  


Gevriesdroogde kefir - kefirpoeder - kefir ferment