Welke melk gebruiken voor het bereiden van kefir?

Kefir maken - welke melk gebruiken?

Welke melk kan gebruikt worden om kefir te maken:

Koe-, geiten- en schapenmelk. Rauwe melk is van oudsher gebruikt.

Kefir zal ook gisten in melkvervangers zoals sojamelk, rijstmelk en kokosmelk, evenals andere suikerhoudende vloeistoffen zoals vruchtensap, kokoswater en gemberbier. Echter, de kefirkorrels zullen trager groeien als de drager niet alle groeifactoren bevatten.

Het best gebruik je volle melk, maar magere melk kan ook.

Kefirkorrels kopen

Koop hier authentieke kefir

Onze biologische Kefirkorrels zijn met zorg behandeld. We hebben ze uit meerdere bronnen gehaald. Dit helpt ons om de best mogelijke kefir aan te bieden met zoveel mogelijk verschillende bacteriestammen. Deze kefirkorrels zijn vers en hebben weinig tijd nodig om te activeren na verzending. Ze zijn nooit gedroogd of bevroren geweest. We geven ze dagelijks verse melk om ze gezond, actief en zeer goed in balans te houden.

Melkkefir plantje kopen

KWALITEITSGARANTIE: 

Onze melkkefirkorrels komen gegarandeerd vers en levend aan, of we sturen je gratis een vervanging. 

BIOLOGISCHE KEFIRKORRELS:

Onze kefirkorrels zijn NOOIT gedroogd of bewaard in de koelkast of diepvriezer. Ze worden vers naar u verzonden in een verzegelde, BPA-vrije verpakking van voedingskwaliteit.

KEFIR RECEPT:

Uw aankoop omvat onbeperkte e-mailondersteuning, zodat u ons op elk moment uw vragen over kefir kunt stellen. Je krijgt een stapsgewijze instructie en heerlijke recept om keer op keer de best smakende kefir te maken. 

BESPAAR GELD: 

De kefirkorrels kunnen keer op keer worden hergebruikt en produceren veel melkkefir voor het hele gezin. Het is exponentieel goedkoper dan het kopen van kefir in de supermarkt!

GEZONDE PROBIOTICA:

We geven onze kefirkorrels elke dag verse biologische melk. We cultiveren onze kefirbloempjes zorgvuldig om zoveel mogelijk stammen van gezonde bacteriën te bevatten, waardoor je bij elke slok goed uitgebalanceerde probiotica krijgt.